Kwaliteit als specialiteit

Eerlijk & transparant

Snelle service

Automatisatie.

Je hebt reeds een bestaande poort, rolluik of zonwering? Met elektrische bediening wordt niet alleen het gebruiksgemak vergroot, maar kunnen ook de functionele en veiligheidsaspecten geoptimaliseerd worden. Bovendien zijn onze motoren energiezuinig. Welke extra functies zijn voor jou een meerwaarde en welke vind je juist overbodig? Samen gaan wij op zoek naar de ideale oplossing. 

Garagepoorten

Ben jij het ook beu om in de regen te moeten uitstappen om je poort te openen? Druk op de knop van je zender en rij simpelweg je garage binnen. Door het automatiseren van jouw poort zorgen we niet alleen voor je kapsel, maar ook voor je veiligheid en de levensduur van je poort.

Domeinpoorten

Jouw mooie domeinpoort manueel openen? Doe dit in stijl met een zender en rij trots je oprit op. Geen geruzie meer wie uit de wagen moet stappen om de poort te openen.

Zonwering

Jouw manuele buitenzonwering bedienen betekent effectief naar buiten gaan… Doe je dit toch liever vanuit je zetel? Dat kan! Kies vandaag nog voor dit comfort!

Rolluiken

Rolluik te zwaar? Beu om elke ochtend en avond al jouw rolluiken manueel te openen en sluiten?  Laat iemand anders het werk voor jou doen! Onze betrouwbare en moderne motoren zorgen met gemak voor jouw gemak.

Herstellingen

Wij herstellen alle types en merken van automatisatie. Defecte onderdelen? Wij zullen er alles aan doen je automatisatie te herstellen.

Wij geven jou graag advies over automatisatie

FRANCK POORTEN

Jouw poorten. Onze passie.

Kwaliteit als specialiteit

Hoogwaardig resultaat met producten van topkwaliteit.

Eerlijk & transparant

Heldere offerte en duidelijke communicatie.

Snelle service

We staan klaar voor jou - voor, tijdens en na de installatie.