Kwaliteit als specialiteit

Eerlijk & transparant

Snelle service

Schuifpoorten

Schuifpoorten bieden een snelle toegang tot je eigendom. Deze poorten worden meestal op parkings en industrieterreinen toegepast. Toch zie je dat deze ook vaak gebruikt worden als afsluiting van een woning. Wij bieden deze poorten aan in hout en metaal.
Kies je voor een klassieke schuifpoort waarbij de poort over een rails in de grond rijdt? Of kies je voor een volledig vrijdragende schuifpoort? Wij bespreken graag de voor- en nadelen van deze twee varianten zodat we jou de beste oplossing kunnen aanbieden.
Schuifpoorten zijn zowel handbediend als geautomatiseerd verkrijgbaar en worden volledig op maat gemaakt. Dit maakt het mogelijk jou een ruime waaier aan mogelijkheden aan te bieden zodat je poort volledig naar wens is.

Wanneer voor een schuifpoort kiezen?

Schuifpoorten zijn de ideale oplossing om je oprijlaan af te sluiten. Het grote voordeel van een schuifpoort is dat deze zeer grote breedtes kan overbruggen. Schuifpoorten nemen geen plek in de diepte van je oprit weg en zijn uitermate veilig. Een schuifpoort kan perfect aansluiten bij de klassieke of moderne look van jouw woning. Wij maken de poort die jij wenst!

Ideaal voor een veilige eigendom
In hout of metaal
Op rails of vrijdragend

Ontdek de mogelijkheden

Contacteer ons voor jouw schuifpoort!

FRANCK POORTEN

Jouw poorten. Onze passie.

Kwaliteit als specialiteit

Hoogwaardig resultaat met producten van topkwaliteit.

Eerlijk & transparant

Heldere offerte en duidelijke communicatie.

Snelle service

We staan klaar voor jou - voor, tijdens en na de installatie.