Kwaliteit als specialiteit

Eerlijk & transparant

Snelle service

Screens

Invallende zonnestralen kunnen storend zijn. Met screens kan je het zonlicht uit je woonkamer en/of kantoorruimte houden, of je slaapkamer verduisteren. Screens verhogen ook de privacy. Er kan gekozen worden voor een systeem waarbij u nog steeds naar buiten kan kijken, maar er niet naar binnen kan gekeken worden. Met een compleet verduisterende screen ben je dan weer verzekerd van een donkere kamer. Door de speciale coating en de ingenieuze verduisterende geleiders, krijgen warmte en licht geen kans. Dankzij de compacte opbouw is de screen haast onzichtbaar en doen ze dus niets aan de uitstraling van je gebouw. 

Zip screen overwegen?

Een zip screen is in vergelijking met klassieke screens altijd volledig winstvast, insectenwerend en lichtafsluitend.

Het grote voordeel ten opzichte van deze andere screens is dat het doek over de gehele lengte is vastgeritst in de geleiders.

Windvast
Insectenwerend
Lichtafsluitend

Investeer in screens

Bouwen en verbouwen is een zaak van energiebeheer geworden. Zonwering maakt integraal deel uit van een energiezuinige woning, en innovatie zorgt voor steeds betere prestaties op het vlak van thermische en akoestische isolatie. Nooit eerder kreeg je zo veel terug voor de investering in een screen.

Maatwerk

Screens worden altijd op maat gemaakt. Je kan de geleiders en kast perfect aanpassen aan de kleur van je ramen. Ook voor de kleur en type van doek kan je kiezen uit een ruim assortiment hoogwaardige stoffen.

Bediening

Naast de klassieke stangbediening kiezen steeds meer mensen voor een elektrische bediening. Dankzij de modernste elektromotor kan je de screen heel eenvoudig openen en sluiten. Bediening kan via een schakelaar, afstandsbediening of zelfs via je smartphone of tablet. Voor nog meer comfort kunnen er opties toegevoegd worden, zoals een zonne- of temperatuursensor, deze laten de screen automatisch zaken of stijgen naargelang jouw wensen.

Ontdek de mogelijkheden

Contacteer ons voor jouw screens!

FRANCK POORTEN

Jouw poorten. Onze passie.

Kwaliteit als specialiteit

Hoogwaardig resultaat met producten van topkwaliteit.

Eerlijk & transparant

Heldere offerte en duidelijke communicatie.

Snelle service

We staan klaar voor jou - voor, tijdens en na de installatie.