Kwaliteit als specialiteit

Eerlijk & transparant

Snelle service

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken kunnen perfect geplaatst worden ter afsluiting van ramen en deuren. Door de moderne ontwikkelingen bieden wij voorzetrolluiken aan met minimale opbouwmaten. Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren passen deze perfect aan bij de stijl van jouw woning.
Met tal van mogelijkheden op het gebied van uitvoering, kunnen wij jou zelfs rolluiken aanbieden voorzien van een ingebouwde vliegendraad. Er zijn tal van redenen om voor voorzetrolluiken te kiezen. Wij staan je graag te raad om samen de beste oplossing te vinden.

Wanneer voor een voorzetrolluik kiezen?

Voorzetrolluiken hebben vele voordelen, zo vormen ze een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter.

Het zijn tevens goede geluidsisolatoren en hebben een inbraakwerende functie.

In alle maten en kleuren
Koel in de zomer, warm in de winter
Geef dieven geen kans

Maatwerk

Voorzetrolluiken zijn verkrijgbaar in iedere gewenste maatvoering, bedieningsvorm en kleurencombinatie (elke ral-kleur is leverbaar).

Automatisering

Elektrische bediening bespaart je tijd en energie. Via schakelaar of afstandsbediening tot en met de smartphone of tablet. Bovendien kan er gewerkt worden met een sensor zodat deze sluit wanneer het bv. donker wordt.

Ontdek de mogelijkheden

Contacteer ons voor jouw voorzetrolluiken!

FRANCK POORTEN

Jouw poorten. Onze passie.

Kwaliteit als specialiteit

Hoogwaardig resultaat met producten van topkwaliteit.

Eerlijk & transparant

Heldere offerte en duidelijke communicatie.

Snelle service

We staan klaar voor jou - voor, tijdens en na de installatie.